Karaja make up


De make up producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië, maar de oorspronkelijke ingrediënten komen uit het Amezone gebied, waar de Karaja indianen bekend staan om hun prachtige lichaamsbeschilderingen. Karaja is een professioneel merk met een complete make up lijn die wereldwijd gebruikt wordt door toonaangevende visagisten.

De Karaja producten zijn niet vlekkend en zeer goed hydraterend. 


 

Rouge Comfort Lipstick

Een buitengewone lippenstift die een romige rijke kleur met de voedende eigenschappen van een lippenbalsem combineert.
Bevat: Zonfilters met UVB-bescherming, vitaminen A + C + E, olijfolie, een Anti-Age werkzame stof gewonnen uit Jojoba-olie, Shea Butter en Argan olie. Deze  verzachtende en hydraterende eigenschappen garanderen zachte, volle en perfecte lippen.

Lip Repair

Een rijke,verzorgende formule die zacht op de lippen smeert en de lippen beschermd. Een intense verzorging, die voorkomt dat de lippen scheuren of droog worden. Met een hydraterende werking bevat Vitamine E, ceramides en cacao boter.

Perfect Eyeliner

De Perfect Eyeliner is dekkend, bestand tegen hogere temperaturen en eenvoudig aan te brengen. Deze eyeliner blijft prachtig zitten! Met de subtiele applicator aan de andere kant, veegt u de lijn uit voor een schitterende smokey eyes te creëren.

Topliner

Top Liner is de ultieme eyeliner in mat zwart. Door gebruik te maken van het kwastje, dat gedompeld is in de vloeistof, is het tekenen van een lijntje aan de buitenzijde van het oog erg gemakkelijk. De Top Liner eyeliner blijft de gehele dag zitten zonder uit te lopen. De speciale kwast laat u een uiterst dunne lijn tekenen, die vermengd wordt in de wimpers om deze er dikker uit te laten zien.

Smokey 3D

Karaja’s revolutionaire oog make-up!! Met deze futuristische professionele eyeliner met een drievoudige werking, die dankzij de exclusieve formule kan worden gebruikt als een eyeliner om je ogen te schetsen, een kohl potlood voor de binnenste rand van het ooglid en een oogschaduw.

Lash Lift Express

Mascara met een instant extra volume effect.

Make-up Fixer

De nieuwe Make Up Fixer Spray van Karaja fixeert het gezicht en zorgt ervoor dat de make-up de hele dag goed blijft zitten. Ook bij warmte of regenachtig weer, bij wind en invloeden van buitenaf. De spray wordt door middel van een korte druk op de knop aangebracht op het gezicht waardoor er een flinterdun filmpje op de huid gelegd wordt. De huid droogt niet uit. De spray bevat kamille- extracten en goudsbloem. Spray vanaf 10cm met gesloten ogen en laat de spray drogen.